En vit insvettad van

måndag 28 januari 8:01 f m kl. 08:01 | Publicerat i Hotell | Lämna en kommentar

15.20
Imorgon ska vi in till Kata beach igen. En sista fitting innan kostymer ska vara helt klara. Phillip ville gärna det 🙂 Och vi gor ju självklart det Phillip vill!

Darefter är det playan som galler. Och lite strosande i affarer och sant – for här pa Aochalong Villa finns inte mycket annat att gora an att njuta av poolen, varifran man kan kanthänga och titta ut over havet (jattejobbigt, jag vet!), läsa bocker (oj, oj vad ”Nu vill jag sjunga dig milda sanger” var vacker! Oforglomlig) och snacka med maken.

Vi hade värsta gisslet igar, när vi nu snackar hotell igen. Det var tänkt att vi skulle bo pa ett annat – superflashigt – hotell en tjugo minuter härifran. Men när vi kom dit, med en bekräftelse pa bokning i handen, gjord av en agent, visade det sig att de hade dubbelbokat. Där stod vi utan hotell – och inte var mannen bakom disken, totally gay btw (jag vet att det later fordomsfullt, med dock sant!), särskilt trevlig heller.

– Is there a problem? fragade vi när de viftade att vi skulle prata med nagon i telefon.
– Yes! var allt de svarade. Hrmpf!

Jaja. Efter manga om och men och efter snack med agenten, som sog pa engelska haha, akte vi sa runder i en insvettad vit van for att leta nytt hotell som agenten nosat upp. Till slut hamnade vi här – lite vid världens ände verkade det da – och blev visade tva rum. Det ena med pool nr 1-utsikt och det andra med pool nr 2 (mycket storre och finare)- samt havsutsikt!! Gissa vilket vi valde…

Sa nu har vi en ljuvligt härlig utsikt over havet, där en bat guppar ibland i vatten och ibland star helt strandad (ebb och flod, haftigt :)). Det kan man ju sta ut med. Vi trivs bra 🙂

Vi har ocksa bokat hotell pa Phi phi, vilket är den o vi ska till pa onsdag. Vi ser fram emot nya äventyr där, lite snorkling och besok i grottor och kanske en och annan elefanttur.

Annonser

Kommentera »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: