Renoveringsuppdatering (känn på det rimmet!)

onsdag 20 februari 12:23 e m kl. 12:23 | Publicerat i Renovering | Lämna en kommentar

Grabbarna med mattan har kommit. Så nu står alla skrivbord antingen i det ena konferensrummet, som är så gott som klart, eller i våra fina fönsterkarmar. Jo, det är sant. De står i fönsterkarmarna. Karmarna i sig är breda, vilket du kanske förstår, och nyligen belagda med ekparkett. Urtjusigt.

Jag föreslog att vi skulle sitta permanent i fönstren – som levande skyltdockor liksom. Det verkade inte riktigt gå hem.

Men mattan håller i alla fall på att läggas ut as I write. Det innebär att toan är off limits. Det innebär också att skrivaren är off limits. Och det innebär slutligen att köket är off limits.

Som tur är sa grabbarna att det skulle ta en kvart. Efter ett finurligt leende, sa den ene ”Och det vi inte hinner den första kvarten, får vi ta den andra, höhö”. Hantverkarhumor på hög nivå. Det som är helt klart är i alla fall att det är klart idag. Så imorgon kanske vi till och med kan jobba i en helt ny och fräsch miljö!

Jag kommer att sakna allt byggdamm. Hantverkarnas långa raster.  Rix fm på hög nivå. Att hoppa över högar med avkapade parkettbitar och tomma spackelhinkar. Att dela toaletten med två av kollegornas hurtsar. Men men. Jag får försöka stå ut i ett nymålat och nygolvbelagt kontor där allt ser fräscht och inbjudande ut. Lite hemma liksom.

Kommentera »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: