Fantastiskt trevligt

lördag 15 mars 9:56 f m kl. 09:56 | Publicerat i Humor, Me like | 1 kommentar

Johan Glans. Mannen, myten, legenden. Ståupparen. Alltså, han var så rolig. Så fantatastiskt, underbart rolig att man emellanåt höll på att dö av garv. Efter en liten stund hade jag så ont i magen och i käken efter allt skrattande, att jag skrattade på grund av det också.

I sådana lägen tokälskar jag skånskan. Klangen, orden, satsmelodin. Johan kommenterade det hela själv med att han älskade att vara hemma i Skåne – att han kunde prata hur snabbt han ville och att publiken förstod honom ändå. Sen gjorde han lite narr av stockholmare, som ibland kommer fram till honom efter en show och säger att de inte förstått allt.

Hans imitation av stockholmska var förbannat rolig! Efter ett tag kommenterade han det själv och sa att varje gång han försökte sig på det, så lät han som den ultimata fördomen av en bög. Det stämmer ganska bra. 😀

Jag och C hade i alla fall en helrolig kväll, som fortsatte efter showen med ett restaurangbesök. Plankstek stod på menyn och vi åt tills vi höll på att krevera. En flaska rött slank också ner och vi hade hur trevligt som helst. Vårt samtal ackompanjerades vackert av ett gäng grabbar/gubbar på 20 personer som satt bakom oss och skålade för en kollega som fyllde år.

Efter först en timmes hysteriskt Glansskrattande, följde alltså middagen där vi fick höja våra röster ganska rejält, fastän vi satt mitt emot varandra. När jag vaknade imorse var rösten sådär sexigt whiskyraspig. Kändes dock inte lika sexigt, kan jag meddela.

Men det är det värt. Jag hade lätt kunna se samma show igen, faktiskt på en gång – nu till och med.

Se den.

1 kommentar »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Nu vet vi med 🙂 Ska kika nu på de ursnygga bilderna som du tydligen tagit på lägenheten. Kram.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: