Är du här ofta?

måndag 17 november 18:00 e m kl. 18:00 | Publicerat i Festligheter, Me like, Stockholm, Vänner | 3 kommentarer

Vi var ute i lördags. Fast först gjorde vi stan, så klart (!). Jag shoppade en fantaastiskt! snygg klänning och ett par läckra skor. De sistnämnda fick mig att känna mig lite Carrie och det kan ju aldrig vara fel 😀
Återkommer med bild på underverken.

Tillbaka till lördagskvällen och vår utgång. Efter att vi avnjutit en festmåltid på räksmörgåstårta och drinkar i allehanda färger, begav vi oss ut i Stockholmsnatten.

Först tänkte vi ta en tur till Gondolen och sippa lite Cosmos och blicka ut över stadens alla ljus. Men vi blev bortmotade i dörren.

Klockan var 00.30 och baren stängde klockan 01, fick vi besked på. Så de släppte inte in någon mer – fast det var en halvtimme kvar! Vi bara gapade – vad är det för trist mottagande? Vi hade ju hunnit tömma både en och två drinkar under den tiden. Mycket märkligt.

cosmoI alla fall trippade vi över till Hotel Hilton tvärs över gatan och nattklubben Eken. Trevliga vakter hälsade oss välkomna och en hel hög dansande människor trängdes, svettades, hade roligt strax innanför dörren. Vi beställde våra Cosmos i baren – snabb service btw, men det kan ju bero på att vi var fantastiskt snygga – och ställde oss vid de härligt stora fönstren med utsikt över vattnet och Gamla Stan.

Sipp sippade en stund på drinkarna, pratade, skrattade, lät blicken glida över folket. Kommenterade kläder, dansstilar (speciellt en kille som bara verkade ha ett move; nämligen att hålla först ena handen på bältesspännet och sedan den andra också – som för att emfasera sitt könsorgan – allt medan han juckade lite fram och tillbaka, myycket attraktivt) och killars tämligen tafatta raggningsförsök.

Men man får väl ge dem kred för att de försökte (?). Vi skrattade mest, nickade och log, späkte ut våra meritförteckningar och ljög hejvilt.

Jag hade glömt hur roligt det är – att hitta på något som ligger långt ifrån vad man egentligen håller på med och köra på satan. Klart att det kan vara svårt att hålla masken ibland, men oftast märker inte killarna de små avslöjande ticksen, som ryckningarna i mungipan eller kompisens frustande i bakgrunden.

Vi tjejer däremot tror jag är ganska uppmärksamma på när killarna inte talar sanning. Kanske för att de är så genomskinliga:
Eh…jo, jag jobbar med film!

Kvällen var i alla fall hur rolig som helst och när vi stöpplade innanför lägenhetsdörren vid 04:00 på morgonen var vi glada och nöjda. Sen pratade vi ytterligare en timme innan vi slocknade.

Me like utekvällar i Stockholm.

3 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Förstår att ni hade en kanonhelg tillsammans!
    Osså hittar du alltid kläder o skor! Avundas dig!
    Puss o kram Mor

  2. Jösses.. vaken till 04.00! Jag vet inte om jag börjar bli gammal men det var lääänge sedan jag var vaken så länge!! ;o)

  3. Mor: Med vassa armbågar och en vinnarinstinkt klarar man de tuffaste shoppingutmaningarna 😉

    Pia: Jag var faktiskt lite förvånad själv, haha! Men så länge man går över den där måste-stänga-ögonlocken-nu-jag-är-så-himla-trött-fasen som gör sig påmind vid midnatt, så känns det som om man kan stanna uppe hur länge som helst 😀


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: