Trevliga lördag

söndag 8 november 1:49 f m kl. 01:49 | Publicerat i Barn, Helg, Hemma, Me like, Sigge | Lämna en kommentar

Vad gör hon uppe skrivandes inlägg mitt i natten? undrar du.

Jo, vi har haft middag för mina härliga kollegor ikväll (riktigt trevligt!) och nu äntligen är det sängdags. Allt är undanplockat och det är rent och fint i köket igen.

Maken spelade in någon dödsviktig match som gick tidigare, så nu är den på play. Då passar jag på att ladda in lite bilder och surfa ett slag för att uppdatera mig om dagens (eller, ja, gårdagens egentligen) händelser på era bloggar 🙂 Än så länge har inte John Blund spritt sitt sömnpulver i mina ögon – det kom och gick istället för några timmar sen – och lite pill i håret säger man ju inte nej till.
Bra deal det där; maken tittar på en match och jag ligger med huvudet på hans bröst och blir ompysslad så länge grabbarna på plan gör sitt.

Tillbaka till kvällen. Den yngste deltagaren var endast några månader gammal och en kopia av sin äldre sötsöta bror. Han uppförde sig utmärkt hela kvällen, sa inte många pip utan kikade mest runt på allt och alla med stora, klara ögon. Sen sov han ett slag i min famn och slurpade mat ett par tre gånger hos mamma. Utöver det var han endast nöjd och glad. Mycket exemplarisk unge, det får jag säga 😀

Sigge, som älskar varelser som är i ungefär samma höjd som han själv, höll koll på den lille under kvällen. Hur gulligt som helst. ♥

Kommentera »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: