Dagen efter 30-årsfesten

söndag 10 januari 16:51 e m kl. 16:51 | Publicerat i Familj, Födelsedag, Festligheter, Kärlek, Maken, Me like, Släktingar, Vänner | 3 kommentarer

Gårdagens fest var hur rolig som helst!

Det kom massvis med folk under hela dagen med start strax efter klockan 14 och de sista ramlade ut genom dörren strax efter klockan 01.

Maken strålade som en sol hela dagen och var dessutom urläcker i sina nya kläder 🙂 Gästerna verkade trivas lika mycket som maken och sorlet som fyllde vårt hus fick mig att le mest hela tiden. Från små bebisar till våra mor- och farföräldrar – hela spektrat och alla åldrar var representerade.

Det blev många husvisningsrunder och många oooh och aaah; jag tokälskar att få de reaktionerna! Men så trivs vi också fantastiskt bra här och igår fick vi ytterligare bevis på den ypperliga planlösningen, då vardagsrummet och matplatsen vid olika tillfällen rymde cirka 40 sittande och ätande personer utan problem – och då satt ingen i soffan 😀

Presenterna var jättefina och maken ser fram emot en hel massa whiskyprovning den kommande tiden. 17-årig japansk, 12-årig skotsk, något destillerat i limited edition plus en massa andra. Presentkort på resa, en snöskyffel, pengar och fina scrappade kort var ytterligare några av grejerna som lades på presentbordet.

Vid halvtvåtiden var det bara vi kvar i huset och eftersom snart åttaåriga Emil, systersonen, hjälpt till hela kvällen med servering, undanplockning och allmän service, gick det snabbt och lätt att plocka undan överflödiga muggar, glas och tallrikar. Efter en promenad med Sigge var det dags för bingen och där somnade vi gott båda två.

Tack alla goa vänner, familjemedlemmar och släktingar som förgyllde hans dag – vi är så tacksamma och lyckliga över att ha er alla i vårt liv. ♥


Några få av alla fina människor som kom till oss igår

3 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. TACK för en jättettrevlig kväll!

  2. Ett stort TACK från oss. God mat o dryck i sällskap med alla våra vänner 🙂 Hoppas att maken får en trevlig 30-årsdag idag! Vi ses på barndopet på lördag.

  3. Grattis grattis till gubben!

    Ha en fin dag
    Kram Gunilla i Singapore


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: