Kick off

söndag 17 januari 13:33 e m kl. 13:33 | Publicerat i Festligheter, Jobb, Kollegor, Kul, Stockholm | 2 kommentarer

Jag har varit på kick off i Sthlm fredag till lördag.

I fredags tog vi ett förmiddagsflyg till hufvudstaden och från flygplatsen taxi till hotellet Nordic Sea – du vet det som har isbaren och hela den biten.

På eftermiddagen lyssnade vi på vd:n, marknadsavdelningen, systerbolagets vd och andra högre uppsatta peoples på företaget. 723 medarbetare lyssnade andäktigt (?) när de malde på om siffror, visioner och året som komma skall. Min kollega som satt bredvid mig vände sitt huvud mot mig, väste ”kick ooooooff!” och flinade när försäljningschefen hade ett särskilt oinspirerande inlägg.

Trist när de som ska uppmuntra till stordåd inte är speciellt energiska eller entusiasmerande – men moderatorn Micke Tornving gjorde sannerligen sitt bästa för att liva upp lokalen. Han var hur bra som helst! Syrliga kommentarer, komiska inlägg och ett allmänt skönt lugn genomsyrade allt han sa.

Kvällen fortsatte i stora hallen på Nordiska muséet med buffé, mingel och ett härligt band i vita kostymer med lika vita skor 🙂

Överraskningsartisten senare på kvällningen visade sig vara Charlotte Perelli och hon körde av en fyra riviga låtar. Jisses, så mager den människan är! Som en pinne. Inte mycket till former alltså, men hon kan verkligen sjunga 🙂 Den sista låten var hennes melodifestivalhit Take me to your heaven och jag tror att nästan hela lokalen sjöng med vid det laget.

Spana in skorna! Hon är inte bara smal som en nötskrika – hon är ganska kort också. Men det tar hon igen med ett par enormt höga klackar istället. Och går och sjunger i dem med bravur.

Det var hur som helst en rolig helg och jag gillar verkligen att umgås med mina kollegor. De är som en extrafamilj och det är ju skönt med tanke på hur mycket tid man faktiskt spenderar med dem dagligen. 🙂

2 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

 1. Alltid kul att komma iväg lite=)) Schyssta skor hon hade men hur kan hon gå i dem??? Ja ja det behöver ju inte jag bekymra mig om egentligen=)))
  Ha en skön vecka
  Kram

  • Ja, visst är skorna schyssta! Like ‘em a lot 🙂 Men att gå i dem, ja, det är en annan femma…hahaha!

   Ha en riktigt skön vecka du också!

   Kram


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: