Isa form

söndag 30 maj 22:06 e m kl. 22:06 | Publicerat i Design, Familj, Kärlek, Me like, Namngivning, Vänner, Wilmer | 2 kommentarer

Idag har vi haft namngivningskalas för sonen. En hel massa fina människor kom och det värmer gott i hjärtat att se att så många bryr sig om.

Det blev väldigt många presenter, lite jordgubbstårta, några nougatmuffins och fler morotsmuffins med blå, grön eller rosa frosting, diktuppläsning, kaffe, skratt och lite tårar. Precis som det ska vara 🙂

Snällaste Pernilla tog en massa kort till mig och imorgon tänkte jag sätta ihop ett litet kollage, så att ni får se kalajset på bild.

I alla fall fick vi bland annat bidrag till fina illustrationer från Isa Form, så nu har jag lagt in en beställning på två stycken; Giraffkompis och Parvel. Det ska bli så spännande att få hem dem!  Eftersom man kan utforma texter och namn med mera helt efter eget bevåg, så blir resultatet otroligt personliga, fina illustrationer.

Parvel, den nedersta av de två illisarna, har jag dock beställt i en annan färgställning än rosa. Fast nästa tavla blir nog just en rosa, kanske den här Lejondejten. Det var verkligen inte lätt att välja – men det gör ju att det finns många kvar att införskaffa längre fram också.

Annonser

2 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Tack finaste ni för att vi fick vara med på W:s stora dag 🙂 Och vilka rara familjer ni har… Alice passade på att vara i spotlighten medans huvudpersonen sussade gott i sängen!

    Vi ses till helgen, ha en bra vecka!

    Stor kram från oss

  2. Tack så mycket för igår. Jättetrevlig eftermiddag med både familj och vänner.

    Kramar ❤


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: