Kompisar

onsdag 1 september 17:42 e m kl. 17:42 | Publicerat i Barn, Semester, Shopping, Vardagsfunderingar, Väder, Vänner, Wilmer | 1 kommentar

Idag har jag och W varit i stan och hängt med kompisen som nyss fyllt ett och hans mamma. Efter en tur på stan satte vi oss på Mezzo och avnjöt en tidig lunch med efterföljande fika.

Jag fick också en stor kasse med kläder från henne och en annan mamma i vår umgängeskrets. Jag applåderar fortfarande mig själv till att ha sett till att både ha lite äldre pojkar att låna ifrån när vår älskling kom OCH en svärmor som jobbar i en butik där de har toppenbra barnkläder. 😀

Många av kläderna i påsen var sommarkläder i storlek som kommer att vara perfekt för vår Thailandsresa längre fram i vinter. Redan nu kan jag se honom springa omkring – eller, nej för sjuttsingen! krypa omkring – i de där söta bodisarna och shortsen.

Annars så är det redan mycket overaller, fleecetröjor och vindjackor, halsdukar och stickade mössor, underställ och övriga höst-/ och vinterkläder i butikerna. Lite småångest får jag allt, särskilt som kompisen berättade att det gäller att vara ute i god tid om man vill kunna bestämma vad barnen ska ha för vinteroutfits och inte behöva ta det som blir över.

Och ändå är det bara den 1 september idag och till på köpet över 25 grader varmt på vår altan as we speak. Vilken hets. Om jag hade lunkat på i min vanliga takt hade jag väl velat köpa vinteroverall lagom till dess att shortsen och linnena hade plockats fram på hyllorna.

Nähäpp. Jag tror jag joinar maken, sonen och hunden ute på terrassen och insuper den goda grilldoften och njuter av solen istället.

Söt fleeceoverall från Polarn O. Pyret

1 kommentar »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Den fleeceoverallen såg jag med. Så fin. Kan bli den färgen på en ny fleecejacka. Och… Ja… Åh. Ångest är bara förnamnet, speciellt nu när lille M börjat på dagis. Har han rätt kläder? Är han varm? Har han tillräckligt många ombyten?… Suck… Det får väl ge sig med tiden.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: