Romantisk komedi kanske?

söndag 3 oktober 12:24 e m kl. 12:24 | Publicerat i Höst, Helg, Me like, Väder | 2 kommentarer

Höstväder big time ute idag. Så det blir till att sätta igång någon film, tända några ljus, krypa upp i soffan och dricka varm choklad. Ett rätt skönt sätt att tillbringa söndagen på.

Annonser

2 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Det låter som en mysig eftermiddag. Själv har jag varit på barnklädesparty. En tjej här i byn har varit modig nog att starta eget och säljer egendesignade ytterkläder till barn. Tyvärr var de nog lite för dyra för mig som redan köpt vinteroverall och mest behövde en extrajacka typ. Jag ska fundera lite till för det hade varit så kul att stötta henne. Dessutom var jackorna jättefina i glada färger med roliga reflexer lite här och där.(ja du hör. jag kommer förmodligen att köpa en även om jag tycker 750:- är lite saftigt för ett oprövat kort) Vad tycker du? Jag funderar på den turkosa. 🙂
    http://2bseen.se/Produkter/Jacka

    Kram

    • Vilka härliga färger! Såg inte reflexerna så bra, men monster är ju aldrig fel haha! Förstår att du tvekar lite på priset eftersom det är en extrajacka du är ute efter, men kvalitén verkar onekligen bra och att det är tejpade sömmar och 10 000 mm vattenpelare är också suveränt (det har min kompis som säljer bl a regnkläder förklarat för mig). Och om något skulle hända, måste det ju finnas bytesrätt, så då vågar du nog 😉 Kram!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: