Helgbestyr

söndag 6 mars 15:31 e m kl. 15:31 | Publicerat i Helg, Me like, Vänner | Lämna en kommentar

Vi hade en riktigt trevlig spontankväll tillsammans med fina vänner igår. De hörde av sig när vi lagade mat i fredags, frågade vad vi gjorde på lördagen och om vi inte ville följa med till en av våra favoritrestauranger.

Eftersom vi inte hade några planer och bara tio minuter tidigare pratat om vad vi kunde göra en ledig lördag, tackade vi genast ja. En kvart senare hade vi fixat skjuts (tack snälla Jocke!) och såg fram emot en trevlig kväll.

Maten vi åt på restaurangen var lika god som vanligt [plankstek, mmmm], vinet smakade bra och sällskapet var ypperligt. Efter maten tog vi bussen hem till vännerna och drack var sin Irish coffee framför brasan. Därefter plockades den illorange kortleken fram och ett parti Plump inleddes.

Dock pratade och skrattade vi mer än vad vi spelade Plump, så det tog sin lilla tid att spela ett parti. Trots otaliga påfyllningar av whiskey och öl från den givmilda värden, trots otaliga avbrott för att berätta en och annan dråplig historia av än den ena, än den andra och trots lite [läs: ganska] ostabilt spelande, så vann maken.

Söndagen har inletts med en skön promenad i solen och senare blir det söndagsmiddag hos morfar. Trevlig avslutning på en fin helg!

Annonser

Kommentera »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: