Minisemester

torsdag 4 augusti 9:17 f m kl. 09:17 | Publicerat i Barn, Borta, Lediga dagar, Me like, Semester, Sommar, Vardagsfunderingar, Vänner | Lämna en kommentar

Vi har varit på en skön tredagarssemester i Växjö, staden där jag pluggade i tre år.

Det var en fantastiskt rolig period i livet och att komma tillbaka till staden där så mycket hänt fick mig att minnas alla långa pluggkvällar jag spenderade tillsammans med vänner, middagar jag och maken (då pojkvän) åt på favorithaket Båten, partynätter på Campus, shoppingturer på stan.

Vi åkte ut till Evedal och badade med halva invånarantalet, förundrades över nybyggen, shoppade, lunchade, tog en härlig promenad runt Växjösjön och tillbringade kvällarna med fina vänner.

Det ena paret är sedan makens arbete på ett hotell. Där har vänskapen varit kontinuerlig sedan vi flyttade. De är alltid lika generösa, varma och roliga att vara med. Har alltid saker till Wilmer, trots att vi försöker säga att det inte alls är nödvändigt.

Det andra paret är från studietiden. En underbar vän som jag haft så mycket roligt med, som jag svettats över c-uppsatsen med, tokdansat till Hot stuff med, skrattat med, delat så mycket med.

Hon gifte sig med killen vars band vi var de största supportrarna till. Killen som är så snäll, go och som spelade gitarr och blinkade till henne så hennes hjärta slog dubbelslag.

De har också en son nu, född samma år som Wilmer. De har också ett nybyggt hus, kombi och familjeliv à la småbarnsföräldrar.

Kvällen vi spenderade i deras sällskap var fantastiskt trevlig – som om det inte alls gått 8 (åtta!) år sedan vi sist sågs. Riktig vänskap.

20110804-092202.jpg

20110804-092231.jpg

20110804-092251.jpg

20110804-092316.jpg

Kommentera »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: