Sensommarlördag

söndag 21 augusti 13:25 e m kl. 13:25 | Publicerat i Familj, Födelsedag, Helg, Kärlek, Me like, Sommar, Vänner | 2 kommentarer

Solen sken från en närapå klarblå himmel och vinden stillade sig när vi närmade oss stan. Det var särskilt lyckat eftersom vi var på 2-årskalas hos söta sysslingen Manfred igår.

Kalaset kunde tack vare den härliga sensommardagen gå av stapeln i trädgården, där kids och vuxna samsades om utrymmet, spelade fotboll, klättrade i klätterställningen, gungade, drack saft och åt tårta samt njöt av en fin dag tillsammans.

Turning Leaf California Merlot 2004Efter några timmars trevligt samkväm styrde vi kosan hemåt och välkomnade där våra fina vänner Jenny & Andreas.

Vi beställde gourmetpizza från den lokala restaurangen och avnjöt dem tillsammans med ett riktigt gott och fylligt rödvin (Turning Leaves, verkar tyvärr inte finnas på Systembolaget), öl och cola (det sistnämnda till kvällens chaufför som ändå skulle jobba idag).

Vi avhandlade såväl lättsamma som allvarliga ämnen och kunde faktiskt tillbringa hela kvällen utomhus – dock med tröjor och fleecefiltar på, men vad gör det?

Jag älskar de där stunderna med vänner som man är totalt avslappnad med. Som man kan skratta uppsluppet och hjärtligt med och minuten efter dela sina djupaste sorger med. Kärlek.

Allt som allt var det en riktigt härlig lördag, fylld av små bitar av sommaren som jag kommer att bära med mig nu när verkligheten snart knackar på dörren. En skälvande vecka kvar. 7 hela dagar som jag ska försöka göra det mesta av och njuta av så mycket jag bara kan.

Annonser

2 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Turning Leaves Zinfandel (av bröderna Gallo) finns på ‘bolaget’ och smakar ljuvligt 
    Kram

    • Åh så bra! Jag letade på hemsidan men hittade inget. 🙂 Kram!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: