I shoppingkassarna

lördag 22 oktober 18:18 e m kl. 18:18 | Publicerat i Barn, Shopping, Vinter, Wilmer | 4 kommentarer
Nyförvärv till sonens garderob.

Härligt färgglada kläder från Villervalla blev en del av dagens inköp när vi styrde kosan mot den lilla stan söder om stan.

Konstigt nog finns inga återförsäljare  i närheten, trots otalet små och naggande goda barnbutiker lite här och var. Trist, eftersom kläderna är jättefina, priserna överkomliga och kvaliteten utmärkt.

Setet till vänster är från Pierre Robert. Det är ett underställ i skön marinoull som är tänkt att Wilmer kan ha under overallen när vintern slår till. Köpt på Coop Forum av alla ställen, 199 kr per del. Prisvärt.

Dagisfröknarna har också önskar ett separat set för kidsen att sova i, så antingen blir det ett fleeceset, eller ett som det på bilden i en annan färg.

Annonser

4 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Har hört ryktas att det ska komma en återförsäljare på nya Väla!

    • Jag hörde också ett rykte om det från affärsinnehavaren på Mini faktiskt. Piraja tror jag butiken heter (vet inte stavningen dock), så fingers crossed!

  2. Malin på Mini har sagt det mig också. Att Piraja skulle sälja. Men icke! Gör inte mig så mycket, har ju nära ner till Mini. Inväntar som bäst de fina svarta tröjorna med randiga armar och stjärnor på bröstet som kommer in snart 🙂

    • Jättetråkigt tycker jag. Ingen återförsäljare i hela Helsingborg. Hur tänker butikerna? 🙂 Hemsidan i all ära – men ibland vill man ju känna och klämma innan man köper. Svarta tröjor med stjärnor och ränder låter inte helt fel! Får nog hålla ögonen öppna jag med 😀


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: