Feberberg- o dalbana

onsdag 14 december 15:39 e m kl. 15:39 | Publicerat i Barn, Dagis, Förkylning, Vardagsfunderingar, Vinter, Wilmer | 2 kommentarer

Kiddot har varit på feberberg- o dalbanan sedan i lördags. Det börjar bli lite frustrerande nu. Stackarn går från feberfri till febrig med bara några timmar emellan.

Vi missade Luciafirandet igår på dagis. Det var nog det mest trista av hela den här sjukkarusellen. Alla söta små tomtar, lucior, pepparkaksgubbar/-gummor och stjärngossar/-töser.

Men enligt den ena fröken, som för övrigt också är hemma och är sjuk, så var det bara sju av 18 barn på dagis under måndagen. Tydligen har övriga kids också feber som kommer och går i sällskap av förkylning och hosta.

Gott sällskap alltså.

Men vi hoppas att det här snart är över, så vi kan gå tillbaka till de vardagliga rutinerna igen.

Annonser

2 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Trist! Speciellt när det är första lussefirandet på förskolan… Alice startade lördagsmorgonen med att kräka när hon vaknade! Vilken härlig helg 😉
    Hoppas att Wilmer kryar på sig snart, tydligen har Alice pratat med honom några ggr i telefonen och bestämt att han kommer snart hit! Och Dreas och Nina!

    Kram på er alla fyra!

    • Hoppas Alice mår bra igen efter förra helgens kräkincident. Här har hela veckan ägnats åt feber som kommit och gått. Jag är minst lika urlakad som Wilmer. Det märks att han blivit mer och mer uttråkad allteftersom dagarna gått. Inte roligt att bara hänga med mamma och/eller pappa och Sigge… 🙂
      Så gulligt att stumpan pratat i telefon med Wilmer. Jag tycker det låter som en utmärkt idé att träffas snart! Ser fram emot det. Kramar!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: