Rügen

fredag 8 juni 16:30 e m kl. 16:30 | Publicerat i Vardagsfunderingar | 1 kommentar

Det var riktigt fint i Rügen. Jag vet inte vad jag hade förväntat mig, men inte var det de vackra vita husen med utsmyckade balkonger som vittnade om ren snickarglädje, de trevliga och pittoreska gatorna med affärer, restauranger och hotell samt den vita stranden översållad med små blåvitrandiga strandbås i alla fall. ‘Positivt överraskad’ är en mindre underdrift.

Det tog sin lilla tid att köra dit; det gick nästan en hel dag åt varje håll, så en långhelg är absolut den minsta tiden för att hinna njuta och slappna av ordentligt.

Förutom god mat och dryck, gillades också badlandet och den stora lekplatsen. Vi hade också tid med promenader, att fira svärmors födelsedag, att äta rejäla crêpes med nutella/krokantströssel/jordgubbar och glass, att äta korvar och schnitzlar, dricka öl och titta på melodifestivalen, gå i trappor och frekventera den lokala lilla affären.

Helt klart värt ett besök!

1 kommentar »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Men! Det låter ju riktigt nice. Inte så jag trodde det skulle vara där. Fina foton! Har du inga bilder på de där blåvitrandiga strandbåsen? Låter verkligen pittoreskt!


Lämna en kommentar

Blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.