Fredagsmys

fredag 29 maj 15:09 e m kl. 15:09 | Publicerat i Fredag, Grilla, Helg, Sigge, Vardagsfunderingar | 1 kommentar

Den där reklamen har satt sig lite i huvudet – du vet där en hel massa familjer sjunger ”fredagsmys, freeedagsmyyyyyys!” med olika träffa-rätt-ton-talang. Jag gillar speciellt tjejen som sitter i bilen och sjunger nåt om att hon minsann ska hinna hem till fredagsmyset om det så är det sista hon gör. Och så kör hon som en dåre med en storögd och halvt ihjälskrämd passagerare vid sin sida.

siggeLurvFör visst är det den bästa kvällen på hela veckan. Fredagskvällen.
En hel arbetsvecka är slut (förutom för de stackare som jobbar skift/helg/har jour) och hela helgen breder ut sina vingar med oändliga möjligheter.

Vinet korkas upp, ölen skummar sådär härligt ända uppe vid kanten, grillen ryker, grannen hejar över staketet, hunden får glädjefnatt runt hela huset. Och livet känns skönt (ända fram till söndagskvällen, då cirkusen sätter igång igen haha!).

1 kommentar »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Ja, visst är det härligt!! Vårat fredagsmys kom av sig för att några vänner behöver hjälp med att fota sitt hus. Mäklaren tog inga bra bilder av huset pga solen så vi ska dit ikväll å se om vi kan göra ett bättre jobb!??
    Ha nu en trevlig helg!!
    Kramen, Maria


Lämna en kommentar

Blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.